Σχετικά με μας

Σχεδιασμός και υλοποίηση εκδηλώσεων και παιδικών πάρτυ με τα πιο πρωτότυπα παιχνίδια

ECOMAGINATION

είναι μία εταιρία με πάνω  από 15 χρόνια εμπειρίας,
στο χώρο των outdoor events και παιδικών πάρτυ που σχεδιάζει και υλοποιεί εκδηλώσεις και παιδικά πάρτυ με  τα πιο πρωτότυπα παιχνίδια!

Ασφαλή παιχνίδια και εξοπλισμός
Χαρούμενα παιδιά και γονείς
Η αποστολή μας

Να παρέχουμε, ασφαλή, ελκυστικά, πρωτότυπα παιχνίδια διασκέδασης που θα κάνουν την εκδήλωσή τους επιτυχημένη και αξέχαστη. Επιτυχία μας είναι να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας.

Στόχος μας

Η δημιουργική διασκέδαση, η ψυχαγωγία, η καλλιέργεια δεξιοτήτων, η προσωπική ανάπτυξη, η δημιουργία ομαδικού πνεύματος και σωστής επικοινωνίας και όλα αυτά μέσα από το παιχνίδι!

H Oμάδα μας

την ομάδα μας απαρτίζουν άριστα εκπαιδευμένοι συνεργάτες που καθοδηγούν τα παιδιά σε ένα event φαντασίας και δράσης πάντα με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Ecomagination

Στην Ecomagination Πιστεύουμε

πως, αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η αφοσίωσή μας στη λεπτομέρεια, στην ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα στη δουλειά μας. Η ειδίκευσή μας σε μοναδικά παιχνίδια δράσης, αθλητισμού και περιπέτειας, αλλάζει τα μέχρι τώρα δεδομένα στο χώρο των εκδηλώσεων και των παιδικών πάρτυ.

Και όλα αυτά

προσαρμοσμένα απόλυτα στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους, μέσα από μια μεγάλη γκάμα επιλογών. Η εμμονή μας για άψογο σχεδιασμό και αποτέλεσμα, με θέματα πέρα από τα συνηθισμένα, γεμάτα περιπέτεια, άθληση και φαντασία θα κάνουν κάθε σας εκδήλωση μοναδική και αξέχαστη